Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Justicia

Ciutadella cedirà aquesta setmana els terrenys pels nous jutjats

El ple de dijous preveu aprovar la cessió d'una parcela de 6.583 metres quadrats a Santa Rita

Els nous jutjats de Ciutadella s'ubicaran en aquesta parcela municipal de la zona de Santa Rita.

Els nous jutjats de Ciutadella s'ubicaran en aquesta parcela municipal de la zona de Santa Rita. / AJUNTAMENT DE CIUTADELLA.

Els nous jutjats de Ciutadella són cada vegada més a prop de ser realitat. L'Ajuntament té previst que els terrenys de titularitat pública a Santa Rita es cedeixin perquè el Ministeri de Justícia pugui executar la seva construcció. Aquesta cessió de sòl es votarà en el pròxim ple municipal del 23 de juliol. De moment, l'estudi de detall del projecte ja està aprovat inicialment.

En concret, els nous jutjats es preveu que s'ubiquin en una parcel·la de titularitat municipal a la confluència de la Ronda Nord i el carrer d'Orient. És una zona de forma trapezoïdal amb una superfície de 6.583, 49 m2, que serà cedida per l'Ajuntament, tal com ha explicat l'alcaldessa Joana Gomila.

El Ministeri de Justícia es farà càrrec del finançament de les obres de construcció i posada en funcionament de l'edifici, mentre que l'Ajuntament mantindrà la titularitat del bé immoble.

Aquesta nova seu tindrà un espai suficient que permetrà, d'una banda, la unificació dels jutjats, la ubicació d'altres usos de suport a la funció judicial, com ara: destacament de la fiscalia, clínica metge forense de l'Institut de Medicina Legal, Registre Civil; i també un marge de creixement per a possibles nous jutjats de diferents jurisdiccions i més dotacions d'altres usos relacionats amb els serveis judicials.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?