Sociedad

La Lliga ajorna l'inici del play off

El Girona-Almería, que s'havia de disputar demà a les 21h a Montilivi i la tornada a Almería del diumenge, sense data.

La Lliga ho ha comunicat als clubs quan faltaven poc més de 32 hores per a l'inici del primer partit.

Samu Saiz en l'últim partit contra l'Almería disputat a Montilivi. / Imatge: LFP

Girona

Quan quedaven poc més de 32 hores per a l'inici previst del Girona-Almería d'anada de semifinals de play off, la Lliga ha acabat amb la incertesa en la que estaven immersos des de dilluns al vespre els dos clubs.

El màxim organisme els ha comunicat que el seu enfrontament queda suspès, de moment, sense data alternativa. Això vol dir que aquest dijous no es jugarà el partit d'anada a Montilivi (21h) ni diumenge es disputarà la tornada a Almería.

La Liga té pendent de resoldre la disputa del Deportivo-Fuenlabrada, ajornat el dilluns pel positiu d'una sèrie de jugadors del Fuenlabrada, i fins que aquest aspecte no quedi resolt, és difícil saber quan podran començar les eliminatòries per pujar a Primera perquè els madrilenys tenen serioses opcions d'aconseguir l'última plaça de la promoció, ara mateix en poder de l'Elche. De fet, per aconseguir-la en farien prou amb un empat contra els corunyesos, que ja han descendit.

La intenció de la Lliga és decidir-ho en breu però, a hores d'ara, encara no hi ha res oficial més enllà de l'ajornament. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, espera que els ho comuniquin "quan abans millor" per poder planificar l'eliminatòria. Cárcel diu que és "normal" que la Lliga vulgui que les dues eliminatòries es juguin a la vegada i que a la final els dos equips hi "arribin amb el mateix descans".

D'aquesta manera, el Girona atura la rutina de partit i avui, per exemple, queda suspesa la roda de premsa prèvia de l'entrenador, Francisco. Fins ara, l'equip havia actuat com si s'hagués de jugar i dimarts al matí va sotmetre's als test PCR preceptius a 48 hores d'un partit i ha seguit entrenant com si s'hagués de jugar.

El mateix ha fet l'Almería, que ahir a la tarda va tornar a la feina. En el cas del Girona, aquest temps extra pot ajudar-lo a tenir en condicions als jugadors lesionats, especialment, Pablo Maffeo i Jordi Calavera, els dos únics lateral dret purs que hi ha a la plantilla.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00