Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Patrimonio cultural

El Llatzeret presenta les seves novetats

La iinstal·lació disposa d'una nova sala de congressos i d'unes cavallerisses museïtzades

Imatge de la nova sala de congressos del Llatzeret del port de Maó.

Imatge de la nova sala de congressos del Llatzeret del port de Maó. / MAITE SALORD.

Aquest dimecres pel matí i s’ha inaugurat la sala de congressos del Llatzeret, amb una capacitat per a 260 persones i dotada de tots els equipaments necessaris per dur a terme esdeveniments de primer nivell. Es tracta d’una feina feta durant els darrers dos anys.

Paralelament i durant els darrers tres anys, també s’han rehabilitat i museïtzat les antigues cavallerisses que es convertiran, així, en un atractiu més de les visites que es fan al recinte del Llatzeret.

Segons la vicepresidenta Maite Salord, el projecte del Llatzeret ha estat prioritari pel Consell Insular de Menorca, conscient dels valors que té i del seu potencial a nivell cultural, social, formatiu i turístic. Salord afirma que "els nous espais rehabilitats contribueixen, sens dubte, a desplegar els objectius del Pla d’usos que va ser una realitat el 2018. Encara que el Pla director arquitectònic de Llatzeret es va presentar fa poques setmanes, des del 2016 s’han anat fent actuacions al recinte del Llatzeret, sempre assessorats per tècnics de Patrimoni i que van en la línia de les directrius que marca el Pla."

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?