Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Educació

L'IES Pare Vitòria d'Alcoi registra un 100% d'aprovats a la PAU

Els 80 estudiants de 2n de Batxillerat han superat els exàmens que acrediten els coneixements per passar a la universitat

Els 80 alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Pare Vitòria d'Alcoi que es van presentar a la primera convocatòria de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han aprovat. El director del centre alcoià, Toni González, ha mostrat la satisfacció pels bons resultats dels estudiants que ja sol·liciten la incorporació a la universitat.

González, en l’entrevista en Hoy por Hoy Alcoy, també ha destacat que estan tancant un curs atípic, afectat per la pandèmia del coronavirus, mentre preparen les aules per poder rebre als estudiants al nou any acadèmic. En aquest sentit, ha explicat que durant aquestos dies están habilitant les aules amb les mesures de seguretat, entre d’elles, el posar les taules a 1,5 metres i reconvertint el gimnàs o la biblioteca com a aula per poder reubicar a tot l’alumnat perquè puga assistir a les classes presencials a partir del 7 de setembre. Un inici de curs que González espera que es puga desenvolupar amb normalitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?