Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

Només 38 minuts per demanar ajudes econòmiques

La web per a que els autònoms puguin demanar cita per sol·licitar rebre compensacions administratives es va tancar en menys d'una hora

Les protestes dels autònoms segueixen davant de la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat.

Les protestes dels autònoms segueixen davant de la Direcció Insular de l'Administració General de l'Estat. / Ràdio Menorca.

Només durant 38 minuts ha estat activa la pàgina web institucional per fer sol·licituds d'ajudes econòmiques a autònoms i autònoms de temporada que el Govern balear va anunciar fa més d'un mes. Passat aquest temps la web avisava que s'havia acabat el torn per accedir a demanar una cita. Aquest fet ha deixat a moltes persones sense poder demanar aquesta aportació econòmica. L'esperança del col·lectiu radica ara en que quan s'hagin gestionat totes les peticions ja concertades es torni a obrir una nova tanda de cites.

Aquest fet ha coincidit amb la protesta dels dimecres del sector a la plaça Miranda de Maó davant de la seu de la Dirección Insular de l'Administració General de l'Estat. Allà s'han pogut veure pancartes força explícites que demostren el grau de crispació entre els treballadors autònoms.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?