Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Transporte aéreo

El Parlament demana a AENA que recuperi els fixes discontinus de Menorca

Els treballadors segueixen dins l'ERTO malgrat l'increment de vols de les darreres setmanes

Els treballadors d'AENA de Menorca ja s'han concentrat tres cops els darrer mesos per demanar reincorporar els fixes discontinus.

Els treballadors d'AENA de Menorca ja s'han concentrat tres cops els darrer mesos per demanar reincorporar els fixes discontinus. / Comité d'empresa.

La Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial del Parlament balear ha aprovat per unanimitat demanar a AENA que "rectifiqui" i incorpori als 13 treballadors fixos discontinus afectats per un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) a l'aeroport de Menorca abans de l'1 d'agost, així com també a personal de l'aeroport d'Eivissa.

Tots els grups han votat a favor d'aquesta PNL presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca i que afecta a vuit bombers, dos tècnics de programació, dos treballadors de senyals i un agent d'atenció a passatgers, usuaris i clients.

La PNL demana també al Govern balear a intercedir en la qüestió i mediar entre els treballadors i el gestor de l'aeroport per a la resolució del conflicte i d'altres que puguin derivar-se dels ERTO que afecten treballadors d'AENA.

Aquesta mesura arriba poc després que el portaveu del comitè d’empresa dels treballadors de l’aeroport de Menorca, Ramon Carreras, qualifiqués d’escandalosa la inacció dels polítics de Balears davant d’aquesta situació.

D'altra banda, la Comissió ha rebutjat la proposta de PP de demanar a l'Autoritat Portuària de Balears que ajorni, fins negociar amb el sector, la implantació de la taxa sobre serveis de reparació i manteniment d'embarcacions en els ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i la Savina prevista per a l'1 de juliol.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?