Martes, 28 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Obra social

AITEX promou "Donacions a Projectes i Iniciatives Socials"

Fins a 5 associacions de La Vall d'Albaida han sigut escollides entre els 15 projectes finals

La roda de premsa d'Aitex on s'anunciaven les ajudes

La roda de premsa d'Aitex on s'anunciaven les ajudes / Aitex

AITEX ha promogut la primera convocatòria de “Donacions a Projectes i Iniciatives Socials” amb l'objectiu de contribuir a impulsar iniciatives dirigides a l'atenció de col·lectius prioritaris i/o en risc d'exclusió a través de projectes soci-sanitaris que afavoreixin la cobertura de necessitats bàsiques, el suport personal, social i millora en la seva qualitat de vida, alhora de reconèixer i col·laborar amb aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen en benefici de la societat.

Més de 30 associacions i fundacions han presentat els seus projectes a aquesta primera convocatòria. Entre ells, s'han seleccionat a un total de 15 projectes per a beneficiar-se dels 72.000€ donats per a treballar en àmbits de discapacitat, dependència, pobresa, exclusió i reinserció social.

Entre eixos 15 projectes hi ha 5 valldalbadins

ADIEM a Ontinyent. Projecte: sensibilització, conscienciació i prevenció de la malaltia mental crònica.

AFA a Bocairent. Projecte: Intervenció assistida amb animals per a les persones usuàries del Centre de dia de Bocairent.

Creu Roja Ontinyent. Projecte: Benestar personal i activació social

Fundació Arquebisbe Miguel Roca a Ontinyent. Projecte: millora de l'ocupabilitat i inserció laboral Centri de dia d´Ontinyent

Associació Trèvol- Mancomunitat Vall d’Albaida. Projecte: "Una oportunitat de treball, un projecte de vida". Ocupació amb suport per a persones amb discapacitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?