Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Obras municipales

Adjudicades les obres de millores a l'IES Pou Clar i el CEIP La Solana

L'inversió total serà d'uns 242.000 euros i millorarà considerablement els dos centres

Visita municipal a La Solana per explicar les obres

Visita municipal a La Solana per explicar les obres / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha adjudicat diverses obres de millora a l’IES Pou Clar i el CEIP La Solana, per un import total de 232.000 euros Iva inclòs .

En concret, les obres a executar a l’IES Pou Clar s’adjudiquen a l’empresa Vivendio Sostenibilidad Energética, SL, per un import de 149.959 euros Iva inclòs. Segons s’explica a la memòria valorada del projecte, es repararan fissures existents a l’edifici de Formació Professional i es reforçarà el mur-voladís del trinquet entre altres moltes actuacions com la instal·lació de radiadors amb més potència tèrmica, aparellada a canonades d’impulsió i altres elements de calefacció. Igualment, es substituiran elements de distribució d’aire als tallers de pràctiques, les rampes de regulació de gas a una de les calderes i s’instal·larà vàlvules termostàtiques i nous sistemes de controls en radiadors. Pel que fa a l’enllumenat, es crearan dos circuits independents del hall d’accés i el porxó exterior de l’edifici; i es substituirà els tubs fluorescents de les lluminàries per tubs LED.

El regidor també explicava que a la nova actuació prevista al CEIP LA Solana, que s’adjudiquen a l’empresa Construcciones Enciso y José, SL per import de 82.038 euros Iva inclòs on les actuacions inclouran la protecció dels pilars de l’accés al centre, la substitució de les portes de fusteria exterior i la reforma de les pistes esportives. Pel que fa als 14 pilars del porxo d'accés principal, es proposa cobrir la base circular en cadascun dels suports amb proteccions tubulars. Quant a la fusteria exterior, va a actuar-se en un total de 9 portes. L'antiguitat d’aquestes (el centre es va inaugurar el 1991), així com la freqüència d'ús que reben, fan necessària la seua substitució, de manera que es disposarà una nova fusteria d'alumini reforçada per a augmentar la durabilitat, amb millor aïllament tèrmic i doble vidre de seguretat.

Finalment, pel que respecta a les pistes esportives, es pretén intervindre en la superfície d'aquestes, per a eliminar les clivelles i fissures mitjançant la realització d'una nova solera de formigó que permeta regularitzar tota la superfície, sobre la qual es realitzarà el paviment esportiu. En tots dos casos, les obres van estar demandades i aprovades pels respectius Consells Escolars dels centres i en el Consell Escolar Municipal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?