Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Tragaluz

La Primitiva ofereix el seu primer concert dins de la nova normalitat

La Vella, dirigida per Àngel Lluís Ferrando, interpretarà sis peces a l'audició que se celebrarà demà a l'amfiteatre Amando Blanquer

Els músics de la Primitiva, dirigits per Àngel Lluís Ferrando, assajant al jardí d'Apolo per al concert d'aquest dissabte.

Els músics de la Primitiva, dirigits per Àngel Lluís Ferrando, assajant al jardí d'Apolo per al concert d'aquest dissabte. / Corporació Musical Primitiva

La Corporació Musical Primitiva d’Alcoi oferirà demà el primer concert després del confinament pel coronavirus. L’amfiteatre Amando Blanquer d’Alcoi serà l’escenari, a partir de les 19:30 hores, on la banda, dirigida per Àngel Lluís Ferrando, interpretarà els pasodobles Champagne d’Evaristo Pérez Monllor i Musical Apolo d'Amando Blanquer, Casablanca de Herman Hupfeld amb arranjaments de Norman Tailor, Caravan de Ellington/Mills/Tizol amb arranjaments de Jerome Thomas, Down by the Riverside amb arranjaments de Dennis Armitage, i El Pardalot de Juan Cantó.

En Tragaluz, Ferrando ha parlat sobre aquest programa i ha explicat com va ser la tornada a l’activitat a la banda després de l’aturada pel confinament del coronavirus.

El director, així mateix, ha indicat que a banda del primer concert en l’etapa de nova normalitat, aquesta vesprada, a les 20:30 hores, realitzaran un passacarrer pel carrer Sant Nicolau.

 

Quasi un miler de candidatures per a ANIMALCOI

El festival ANIMALCOI ha rebut 930 curts per a la primera edició del seus premis. Treballs procedents de 70 països i que opten a alguna de les tres categories convocades.

En Tragaluz hem parlat amb Diana Cortés, directora de ANIMALCOI, sobre la resposta de les candidatures a aquest primer certamen.

El jurat, ara, ha de fer una selecció dels curts que seran projectats del 13 al 15 de novembre per decidir quin és el guanyador.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?