Sociedad
Crisis económica coronavirus Covid-19

Susana Mora confia en un corredor segur entre Balears i el Regne Unit

La presidenta del Consell veuria possible aquesta opció per evitar la quarentena obligatòria als qui viatgin d'Espanya a la Gran Bretanya

El Consell veu possible el corredor segur entre el Regne Unit i Menorca malgrat la quarentena que acaba d'imposar el Govern de Boris Johnson pels qui arribin d'Espanya. / Cadena SER

L’aplicació de la quarantena obligatòria a les persones que viatgin des d’Espanya fins al Regne Unit és un cop molt dur, a priori, pel sector vacacional a Menorca que depèn d’aquest mercat emissor. Però, malgrat les males perspectives, la presidenta del Consell insular i titular de Turisme, Susana Mora, creu que hi ha motius per a l’esperança i que sigui possible un corredor segur entre Regne Unit i Balears.

Susana Mora explica que s'està treballant pe obrir aquests corredors i poder asumir turistes britànics. A més, es dóna el fet que el Govern del Regne Unit ha exclòs a Balears i Canàries dels llocs on recomana no viatjar. En aquest sentit, les converses entre les institucions espanyoles i britàniques continuen per fer possibe aquests vols i que els turistes a Balears no hagin de passar quarentena al tornar a casa.

Cal recordar que des de diumenge és obligatori guardar aquesta quarantena al Regne Unit. Qui es salti aquest confinament s’enfronta a una sanció de 1.000 lliures, uns 1.070 euros al canvi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00