Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Crisis económica coronavirus Covid-19

Susana Mora confia en un corredor segur entre Balears i el Regne Unit

La presidenta del Consell veuria possible aquesta opció per evitar la quarentena obligatòria als qui viatgin d'Espanya a la Gran Bretanya

El Consell veu possible el corredor segur entre el Regne Unit i Menorca malgrat la quarentena que acaba d'imposar el Govern de Boris Johnson pels qui arribin d'Espanya.

El Consell veu possible el corredor segur entre el Regne Unit i Menorca malgrat la quarentena que acaba d'imposar el Govern de Boris Johnson pels qui arribin d'Espanya. / Cadena SER

L’aplicació de la quarantena obligatòria a les persones que viatgin des d’Espanya fins al Regne Unit és un cop molt dur, a priori, pel sector vacacional a Menorca que depèn d’aquest mercat emissor. Però, malgrat les males perspectives, la presidenta del Consell insular i titular de Turisme, Susana Mora, creu que hi ha motius per a l’esperança i que sigui possible un corredor segur entre Regne Unit i Balears.

Susana Mora explica que s'està treballant pe obrir aquests corredors i poder asumir turistes britànics. A més, es dóna el fet que el Govern del Regne Unit ha exclòs a Balears i Canàries dels llocs on recomana no viatjar. En aquest sentit, les converses entre les institucions espanyoles i britàniques continuen per fer possibe aquests vols i que els turistes a Balears no hagin de passar quarentena al tornar a casa.

Cal recordar que des de diumenge és obligatori guardar aquesta quarantena al Regne Unit. Qui es salti aquest confinament s’enfronta a una sanció de 1.000 lliures, uns 1.070 euros al canvi.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?