Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Accesibilidad universal

La Generalitat confirma ajudes a l'adaptació d'edificis públics a 6 localitats de La Vall d'Albaida

Les ajudes oscil·len entre els 11.300 i els 145.000 euros

Foto de la localitat d'Albaida

Foto de la localitat d'Albaida / Jose A. Bernat Bacete (Getty Images)

La Generalitat Valenciana ha anunciat que invertirà 436.632 euros en ajudes a sis municipis de la Vall d’Albaida per a finançar actuacions que faciliten la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals mitjançant l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Rebran aquestes subvencions els ajuntaments d’Albaida, per a millorar l’accessibilitat a l’ajuntament (24.137,11 euros); el de Benigànim, per a la instal·lació de portes automàtiques a la Casa de la Vila (11.315,68 euros); i el de Benissuera, que també destina l’ajuda a millorar l’accessibilitat a la casa consistorial (111.122,69 euros). Els altres tres són Carrícola, per a millorar l’accessibilitat a les Escoles Velles (86.209,83 euros); la Pobla del Duc, per a millorar també l’accessibilitat de la casa consistorial (59.849,99 euros); i Terrateig, per a l’eliminació de barreres arquitectòniques del poliesportiu municipal (145.000 euros).

Les ajudes comprenen tres trams: un que suposa el 100% de l’obra, que va destinat a municipis amb un pressupost menor a un milió d’euros; un altre tram, que cobreix el 63% de l’actuació i va dirigit a aquelles localitats amb comptes anuals d’un a deu milions d’euros; i un tercer, destinat a finançar el 45% de l’obra de municipis que disposen d’un pressupost de més de deu milions d’euros. En el cas dels ajuntaments beneficiats, Albaida, Benigànim i la Pobla del Duc reben l’ajuda pel 63% del pressupost de l’obra, i Benissuera, Carrícola i Terrateig pel 100%.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?