Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Escuela Oficial Idiomas

La Conselleria d'Educació i l'Ajuntament d'Ontinyent crearan una comissió sobre l'EOI

Óscar Borrell i Jorge Rodríguez durant la reunió amb Rubén Trenzano

Óscar Borrell i Jorge Rodríguez durant la reunió amb Rubén Trenzano / Ajuntament d'Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per videoconferència amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació de la capital de la Vall d’Albaida, Óscar Borrell, amb l’objectiu de consolidar el servei de màxima excel·lència educativa que ofereix l’EOI d’Ontinyent.

Ara s’ha acordat que a partir del pròxim curs 2020-2021 es crearà una comissió amb responsables tècnics de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme i l’Ajuntament per avaluar la manera d’avançar en la millora de l’oferta de l’ensenyament d’idiomes a Ontinyent i en la viabilitat de crear durant la legislatura una EOI independent. Una noticia que ja vos vam avançar a Ràdio Ontinyent fa unes setmanes quan vam poder parlar amb el director general, açò ens deia.

Trenzano agraeix l’interés i la col·laboració que ha trobat en l’Ajuntament d’Ontinyent “per tal d’ampliar i millorar el servei públic d’ensenyament d’idiomes a la capital de la Vall d’Albaida. Des de la Conselleria d’Educació estem oberts a estudiar, explorar, avaluar i radiografiar conjuntament amb l’Ajuntament d’Ontinyent si és viable que la secció d’Ontinyent passe a ser una EOI independent al llarg de la legislatura”, detalla Trenzano.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destaca la predisposició del director general i de la Conselleria d’Educació per atendre “una llarga demanda de la societat ontinyentina, molt necessaària entre altres coses tant per la nostra vessant de ciutat industrial que aposta per la internacionalització com per la creixent població estudiantil del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, que reclama més possibilitats per millorar en l’aprenentatge d’idiomes”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?