Jueves, 22 de Abril de 2021

Otras localidades

DEBATE 4-M EN LA SER DEBATE 4-M EN LA SER Àngels Barceló modera el debate del 4-M: abre Pablo Iglesias y cierra Mónica García
Coronavirus Covid-19

Salut preveu un repunt de casos durant els propers dies a la demarcació

Els hospitals no tenen una situació crítica a dia d'avui.

Les festes i trobades sobretot en l’àmbit de l’oci nocturn és el que preocupa més ara a Salut, que ha constatat que l'increment dels contagis està relacionat amb l'estiu i l'increment de la mobilitat. Ara mateix, el perfil del contagiat és jove, de persones d’entre 17 i 40 anys. Conrad Casas, el sostdirector de l’Agència de Salut Pública, diu que té molt a veure amb l’actitud generalitzada de determinats joves que tenen per lema el “jo controlo” amb una falsa sensació de seguretat.

Els contagiats actuals presenten símptomes lleus i els hospitals de referència, ara mateix, no estan estressats per la situació.

Radiografia actual

Aquest cap de setmana hi ha hagut una davallada important de casos positius al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En total hi ha hagut 47 nous contagis, segons el departament de Salut.

Pel que fa als brots, hi ha 24 focus actius a la demarcació. Els més greu continua sent el de Vila-seca, amb 15 casos, seguit d'un altre a Salou amb un grup d'11 amics contagiats. A l'Ebre hi ha 6 brots.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?