Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Alcoi

La música s'intercala amb l'art de La Capella

Els visitants gaudixen de tres concerts en juliol en el cicle "Encontres a la tercera fase"

El integrants de 3+1 Sax Quartet en La Capella el passat divendres amb motiu de l'actuació al cicle Encontres a la tercera fase.

El integrants de 3+1 Sax Quartet en La Capella el passat divendres amb motiu de l'actuació al cicle Encontres a la tercera fase. / La Capella

La Capella de l’Antic Asil del Camí, a Alcoi, ha estat testimoni de l’inici del cicle Encontres a la tercera fase. Una iniciativa amb l’objectiu de “promocionar als nostres músics i oferir música en viu” després del temps de confinament i desescalada pel coronavirus, segons expliquen des de l’organització. En aquest mes de juliol s’han celebrat tres concerts on la guitarra i el saxòfon han estat els protagonistes.

El programa cultural començava al passat 3 de juliol amb l’audició de guitarra a càrrec d’Hiroshi Fuji. El 10 de juliol Joan Aracil i Moisés Olcina, integrants de Guisax Duo, interpretaven temes del seu disc Punt d’encontre i 3+1 Sax Quartet –amb Moisés Olcina, Eladio Sellés, David Castelló i Raül Richart- delectava al públic amb diverses melodies amb la cita programada per al passat divendres.

La Capella en aquestos últims dies de juliol, dirà adèu a l’exposició La imaginación recuperada de Fran Parreño i farà una aturada per vacances. Així, rere el període de descans, la Capella tornarà a obrir les seues portes el 17 de setembre amb la IV Biennal ArtNostre i continuarà amb el cicle musical. En la sala artística, el 25 de setembre hi ha programada l’actuació de Mariano Gil i Orlando Dibelo amb balls de tango i el 2 d’octubre serà el torn per a Dixie Swing Trio i una actuació de swing.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?