Sociedad
Alcoi

La música s'intercala amb l'art de La Capella

Els visitants gaudixen de tres concerts en juliol en el cicle "Encontres a la tercera fase"

El integrants de 3+1 Sax Quartet en La Capella el passat divendres amb motiu de l'actuació al cicle Encontres a la tercera fase. / La Capella

Alcoi

La Capella de l’Antic Asil del Camí, a Alcoi, ha estat testimoni de l’inici del cicle Encontres a la tercera fase. Una iniciativa amb l’objectiu de “promocionar als nostres músics i oferir música en viu” després del temps de confinament i desescalada pel coronavirus, segons expliquen des de l’organització. En aquest mes de juliol s’han celebrat tres concerts on la guitarra i el saxòfon han estat els protagonistes.

El programa cultural començava al passat 3 de juliol amb l’audició de guitarra a càrrec d’Hiroshi Fuji. El 10 de juliol Joan Aracil i Moisés Olcina, integrants de Guisax Duo, interpretaven temes del seu disc Punt d’encontre i 3+1 Sax Quartet –amb Moisés Olcina, Eladio Sellés, David Castelló i Raül Richart- delectava al públic amb diverses melodies amb la cita programada per al passat divendres.

La Capella en aquestos últims dies de juliol, dirà adèu a l’exposició La imaginación recuperada de Fran Parreño i farà una aturada per vacances. Així, rere el període de descans, la Capella tornarà a obrir les seues portes el 17 de setembre amb la IV Biennal ArtNostre i continuarà amb el cicle musical. En la sala artística, el 25 de setembre hi ha programada l’actuació de Mariano Gil i Orlando Dibelo amb balls de tango i el 2 d’octubre serà el torn per a Dixie Swing Trio i una actuació de swing.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00