Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Europa League Europa League Sigue en directo el Inter - Getafe con 'Carrusel Deportivo'
Crisis económica coronavirus Covid-19

Continua la polèmica amb els avions de la Ruta de la Seda

El popular Felipe Carrasco expressa que les versions de Rebeca Torró i la Generalitat són incompatibles i la socialista li replica que pot veure tota la informació al portal de transparència

Foto d'un dels avions aterrant amb material sanitàri

Foto d'un dels avions aterrant amb material sanitàri / Generalitat Valenciana

Dos ontinyentins amb importants càrrecs a València, el diputat a les corts del Partit Popular, Felipe Carrasco i la Secretaria Autonòmica d’Economia Sostenible, Rebeca Torró, van participar ahir a l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida per tractar eixa polèmica dels avions amb material sanitàri que va portar a València l’empresari xinès Chen Wu Keping, també amb arrels profundes a Ontinyent.

Una disputa que ve allargant-se des de fa unes setmanes i que va acabar amb la intervenció de Rebeca Torró a les Corts Valencianes per respondre a les preguntes dels distints partits polítics, unes explicacions que no han convençut a Carrasco.

El popular va comentar que reclamen saber la realitat sobre qui va avançar els diners per a la compra del material ja que pensa que les versions de Rebeca Torró i de la Generalitat són contradictòries.

La resposta de Torró va ser també contundent, recordant que ja s’ha comparegut dos vegades a les corts, tant ella com la comissionada de compres, i que pot llegir-ho tot al portal de transparència llançat des de fa uns anys pel govern del Botànic, i que "després de molts anys obscurs, el que passa en la Generalitat és totalment públic". Aclareix també el tema de les compres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?