Lunes, 03 de Agosto de 2020

Otras localidades

"Torra es va tirar 3 mesos donant la matraca i a l'hora de la veritat la reacció està sent igual o pitjor"

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, reclama que la Generalitat "expliqui com s'han de fer les coses, en comptes d'amenaçar i llençar missatges contradictoris"

En una entrevista a l’Aquí l’Estiu de SER Catalunya, l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s’ha mostrat molt crític amb l’actuació de la Generalitat i del seu president: “Torra es va tirar tres mesos donant la matraca que volia les competències sobre la pandèmia i a l'hora de la veritat la reacció està sent igual o pitjor que la del Govern d'Espanya. Haurien de prendre decisions d'una vegada per totes.”

Albiol ha destacat que “La Generalitat en comptes d'amenaçar i llençar missatges contradictoris hauria d'explicar com s'han de fer les coses, amb pedagogia” I ha dit “no entendre que no s'hagi pres una decisió sobre centres culturals, teatres i gimnasos. Els ajuntaments ho estem demanant des de fa dies i va passant el temps com si no anés amb ells.”

L’alcalde de Badalona només ha defensat l’aplicació de multes som a últim extrem: “Sóc partidari que la gent reflexioni i prengui consciència. I si al final hi ha una actitud desafiant han d'haver-hi sancions i sen més contundents. Però som una societat formada i culta i ens podem sortir.”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?