Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
Arrel

Ruta de contes, esport i jazz per la Mancomunitat

L'òrgan de L'Alcoià i El Comtat continua amb els concerts de música, convida als joves a sessions esportives i tornen els espectacles de narracions orals

Arrel (19/07/2020)

Arrel (19/07/2020)

31:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1595523072_734109/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El ritme d’activitats a la Mancomunitat de L’Alcoià i el Comtat continua sent alt i per a les properes setmanes es desenvoluparan actuacions i sessions esportives a diferents poblacions.

Mou-te amb la Mancoés una de les iniciatives dirigides als joves entre 12 i 30 anys on podrán practicar esport. Mauro Montava, tècnic de Joventut, ha explicat en Arrel que es realitza una sessió d’entrenaments per sèries a diferents indrets. Les properes convocatòries són aquesta vesprada a la pista d’hoquei del poliesportiu de Muro, demà al pati del CRA l’Enccantada de Benimarfull i el 31 de julkiol a l’espai polivalent de Benasau. Totes elles a les 19:30 hores. I per a agost també es practicarà esport a Alfafara, Gorga i Agres.

Montava, a l’entrevista, dona més detalls de com participar en aquesta aposta d’oci saludable.

I d’esport a la música perquè continua Jazz amb la Manco. Iván Jover, gerent de Cultura de la Mancomunitat, fa un repàs a aquesta iniciativa musical que s’està desenvolupant en diferents escenaris de la comarca. La propera actuació està prevista per a aquest divendres a Banyeres de Mariola.

Jover, en Arrel, també ha fet un balanç de com va anar el Rural Film Fest i explica com sol·licitar o renovar la targeta per fer ús del Servei de Transport Universitari (STU) per al proper curs.

Per últim, la Mancomunitat de L’Alcoià i El Comtat i la Coordinadora Alcoià i Comtat pel valencià han organitzat la cinquena edició de la Ruta Contacontes. Seràn espectacles de narració oral que aniran recorrent les diferentes poblaciones.

Francesc Gisbert, president de la Coordinadora, ha explicat que el cicle s’inicia aquest divendres a Penàguila i estarà actiu fins a desembre amb la participació d’Almudena Francés, Eva Andújar, Lluís Abad, Jordi Carbonell, Carles Llinares o Silvia Colomer, entre d’altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00