Sábado, 15 de Agosto de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

L'Escola de Salut Pública de Menorca es centrarà en la Covid-19

Tindrà lloc del 16 al 23 de setembre i tindrà un format virtual per facilitar la participació

Cartell de l'edició d'enguany de l'Escola de Salut Pública de Menorca.

Cartell de l'edició d'enguany de l'Escola de Salut Pública de Menorca. / ESPM

Com funciona la salut planetària? Quina postura adoptaran governs i farmacèutiques davant les patentes dels medicaments i vacunes per tractar la Covid 19? Quin serà l’impacte de la desigualtat a nivell sanitari internacional davant de l’actual pandèmia? Aquests i d’altres temes es tractaran del 16 al 23 de setembre a la nova edició de l’Escola de Salut Pública que es celebrarà de forma virtual a Menorca i que tindrà la Covid-19 com a tema monogràfic.

L’edició d’enguany s’ha presentat aquest dimecres a Maó. La presidenta del Consell, Susana Mora, ha destacat que es mantingui aquest esdeveniment malgrat la situació actual ja que la seva celebració va perillar. A més manté a l'Illa com un referent de la salut pública en un moment on això és tan important.

El director acadèmic de l’Escola, Esteve Fernández, apunta que enguany tot es centrarà en la Covid-19. A més, resalta que el 90% dels participants treballen directament en la lluita contra la pandèmia per la qual cosa, de no ser mitjançant internet, no podrien fer les seves aportacions.

Fernández també ha destacat la fortalesa del sistema de salut públic espanyol tot i que s’ha vist desbordat per una realitat que ningú es podia esperar.

El pressupost de l’Escola d’enguany és de 23.289 euros que finançaran les institucions públiques.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?