Deportes

"Ter Stegen té ofertes del Chelsea i del Bayern"

El Barça té actualment dos temes a l'ordre del dia: la renovació de Ter Stegen, a qui li han sortit pretendents, i l'actitud en rebel·lia d'Arthur Melo, qui encara està a Brasil.

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem parlat sobre la situació que està vivint el Barça actualment i els dos temes que més estan a l’ordre del dia per al club: la renovació de Ter Stegen i l’actitud en rebel·lia d’Arthur Melo contra el Barça.

En primer lloc, sobre la renovació de Ter Stegen, Santi Ovalle ha explicat que “la junta directiva del Barça és més optimista que l’entorn de Ter Stegen, tot i això, les dues parts tenen la voluntat que el porter alemany renovi”. Tot i això, també ha explicat que Ter Stegen té ofertes de grans clubs europeus a sobre la taula i que no serà fàcil arribar a un acord. Segons ha comentat posteriorment Cristóbal Chassaigne aquests dos clubs sembla que són el Chelsea i el Bayern de Munich.

Quant al jugador brasiler Arthur Melo, sembla que la cosa no avança i avui ja serà el tercer dia que portarà absent i sense assistir als entrenaments del Barça, quedant-se a Brasil. A més a més, les dues parts semblen molt allunyades pel que fa a postures, ja que segons explica Santi Ovalle “Abidal diu que l’expedient està obert i no volen negociar cap recessió de contracte i, en canvi, l’entorn d’Arthur creu que arribaran a un acord amb el club”.

A més a més, Adrià Soldevila ha puntualitzat que Arthur Melo va negociar amb el club que a canvi de deixar el Barça cobraria 2 milions d’euros, el qual aparentment el Barça va acceptar. Tot i això, amb l’actitud del jugador aquests diners sembla que el Barça no estarà disposat a pagar-los.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00