Lunes, 03 de Agosto de 2020

Otras localidades

El jutge desbrossa el camí

L'instructor del cas Fuenlabrada proposa al comitè de competició donar per perdut el partit que els madrilenys tenen pendent amb el Depor.

La mesura, adoptada de manera cautelar, classifica l'Elche per al play off, que segueix sense data.

Un jugador del Fuenlabrada en acció.

Un jugador del Fuenlabrada en acció. / Imatge: LFP

Després d'un dia ple de globus sonda sobre possibles alternatives de play off, l’instructor del cas Fuenlabrada ha posat una mica de llum al camí. A última hora, ha proposat com a mesura cautelar que l'equip madrileny perdi el partit per 3-0 perquè entén que, pel que ha pogut esbrinar durant la instrucció, la seva conducta va alterar el principi d’igualtat de la competició i adverteix que jugar ara contra un equip descendit -el Dépor- li dóna avantatge respecte als rivals.

La decisió es pren abans de resoldre completament el cas perquè es tracta d'infraccions importants i permet desencallar un final de lliga que no podria produir-se dins de termini si s'hagués d'esgotar abans tot el procés. El comitè de competició ha de decidir aquest divendres si accepta la proposta o no.

A hores d'ara el jutge encara ha de prendre declaració al tècnic, el president i altres integrants del Fuenlabrada i també haurà de donar resposta als recursos que puguin interposar totes les parts als moviments que faci l'instructor.

La declaració de la plana major del Fuenlabrada havia quedat novament postposada fins demà però tampoc podrà ser perquè l'equip madrileny té previst començar a abandonar l’hotel d’A Corunya on estan confinats des del dia 20 perquè ja fa dies que els test surten negatius.

La mesura adoptada per l'instructor -que també atura la pretensió del Fuenlabrada de jugar el partit ajornat el dia 2 d'agost- ha de permetre desbloquejar el play off. Seria l’Elche qui s’enfrontaria al Zaragoza però les dates encara ballen perquè a l’equip aragonès i a l’Almería, rival del Girona, tenen un jugador  amb covid cadascú.

A l’Almería, els test fets dimecres van donar tots negatius i aquest dijous a la tarda ja han tornar a la feina. A l’equip aragonès, hi tornaran demà després de conèixer aquesta nit que, excepte el jugador que va donar positiu, la resta són negatius. Si la situació no anés a més, l'escenari d'un play off a curt termini agafa força. Si a qualsevol d'aquests equips es produís un brot, tot es tornaria a complicar.

El Girona, mentrestant, segueix exercitant-se sense contratemps a la Vinya.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?