Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Empresas textiles

La Generalitat i Ateval signen un conveni per potenciar el textil

L'ens autonòmic invertirà un total de 100.000 euros

Rebeca Torró i Pepe Serna / Generalitat Valenciana

Ontinyent

La secretària autonòmica d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, l’ontinyentina Rebeca Torró ha presentat al costat de la directora general d'Indústria, Energia i Mines, Empar Martínez, i el president de Ateval, José Serna, un conveni emmarcat dins de les ajudes a sectors productius de la Comunitat Valenciana que compta amb una dotació de 100.000 euros.

Dins d'aquesta subvenció s'emmarca el conveni presentat a Ateval pel qual l'associació executarà accions diferenciades en dos eixos. El primer, d'orientació a empreses, amb iniciatives com la plataforma www.productosemergencia.com , un pla estratègic de màrqueting i comercial d'adaptació del tèxtil valencià al sector tèxtil sanitari i EPIS i diversos estudis sobre innovació tecnològica.

La resta de la subvenció es dedicarà a l'eix de la reactivació amb un pla per a reactivar el consum del tèxtil valencià acord als nous hàbits de compra i activitats de promoció de l'economia circular en el sector.

Rebeca Torró explica el conveni

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596120016169/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per a la secretària autonòmica aquest conveni "és una mostra que en la Conselleria continuem apostant perquè les nostres empreses siguin competitives en la fabricació de material sanitari després de la demostració de la seva resiliència i capacitat d'adaptació en la pandèmia".

"Continuarem al costat dels sectors productius- ha continuat- perquè la fabricació de material sanitari no sigui circumstancial sinó que pugui ser constant al llarg del temps".

Rebeca Torró parla de la reactivació del sector

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596120018628/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Així mateix ha destacat que les empreses de la Comunitat "han de donar resposta al nou model de producció i de consum i nosaltres continuarem agafats de la mà per a la indústria valenciana sigui líder".

Durant la presentació, Torró ha recordat que la Generalitat té com a objectiu que la Comunitat Valenciana avanç cap a un model econòmic basat en el coneixement, la innovació, l'obertura i la connexió amb l'exterior, articulat sobre el principi de sostenibilitat, tant ambiental com productiva i social.

Pepe Serna valora el conveni amb la Generalitat

00:32

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596120011959/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00