Miércoles, 05 de Agosto de 2020

Otras localidades

Tragaluz

Raül Llopis: "En uns moments tan dolents, el món de la cultura ha estat al peu del canó"

El regidor de Cultura fa balanç de la temporada cultural local marcada pel coronavirus

El regidor de Cultura, Raül Llopis, a l’últim capítol de Tragaluz, ha fet un balanç sobre l’atípica temporada cultural. Un sector que, amb la declaració de l’estat d’alarma, va haver de suspendre actuacions però no va arribar a parar del tot. Va portar el seu art als balcons o a l’escenari virtual per acompanyar a la ciutadania durant el tancament obligatori. Un fet que a l’entrevista ha recalcat Llopis ja que durant aquesta pandèmia “en uns moments tan dolents, el món de la cultura ha estat al peu del canó, demostrant que fa falta cultura”.

Des de setembre de l’any passat fins a pricipis de març, Alcoi venia desenvolupant una programació a diferentes espais a càrrec de professionals o d’entitats locals. Un cicle que va haver de baixar el teló quan es van suspendre les activitats el passat 12 de març.

Llopis, a l’entrevista, ha analitzat com van ser aquestos canvis inesperats, com aquesta aturada brusca ha fet reflexionar al sector o com han sorgit noves iniciatives.

Així mateix, ha avançat en quins projectes està treballant la regidoria de Cultura i acaba amb el desig que a partir de setembre es puga disfrutar de la cultura amb normalitat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?