Sociedad

El play off s'embardissa altre cop

El comitè de competició no accepta la mesura cautelar del jutge instructor del cas Fuenlabrada i l'equip madrileny encara té opcions de play off.

El Fuenlabrada torna a tenir opcions. / Imatge: LFP

Girona

El play off torna a embardissar-se. El comitè de competició no ha acceptat els arguments del jutge instructor del cas Fuenlabrada i es nega a donar-li per perdut el partit que l’equip madrileny té pendent contra el Depor. Un partit en el que, tan sols puntuant, el Fuenlabrada obtindria la sisena posició i el dret a disputar la promoció d’ascens contra el Real Zaragoza.

Amb la proposta feta pel jutge, era l’Elche qui es convertia en rival del Real Zaragoza a la primera ronda. Ara mateix tot tornen a ser interrogants i eliminar-los pot portar el seu temps perquè es poden presentar recursos al Comitè d’Apel·lació.

Temps que no té La Liga. Els equips porten 11 dies aturats, la pròxima temporada comença el 12 de setembre i els implicats comencen a tenir problemes. El president del Real Zaragoza ha comunicat que el Watford es nega a cedir-los al golejador Luis Suárez més enllà del 5 d’agost i adverteix que si han de jugar sense el seu referent en atac la competició estarà adulterada i que es defensaran amb les mesures que considerin oportunes.

Al Girona també hi ha 5 jugadors a préstec. Són Maffeo, Calavera, Ignasi Miquel, Brian Oliván i Cristian Rivera. De moment, l’equip segueix entrenant-se a les ordres de Francisco, sense novetat.

A la Liga ja fa dies que treballen en escenaris alternatius. Un dels que ha circulat més el d’un play off en seu única i eliminatòries a un sol partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00