Sociedad

Fumata blanca o nova cortina de fum?

El comitè de competició fixa el Depor-Fuenlabrada per aquest dimecres i La Liga programa el play off entre el 13 i el 23 d'agost.

La Liga s'ha pronunciat aquest vespre. / Imatge: LFP

Girona

El mateix dia que el Deportivo de La Corunya es negava a sotmetre's als test PCR preceptius a 48 hores d'un partit al·legant que no s'ajustaven al protocol i que no tenien motiu de ser perquè no hi havia jornada el Comitè de Competició i La Liga han reaccionat de manera contundent.

El Comitè ha fixat el Depor-Fuenla per aquest dimecres a les 8 del vespre deixant molt clar que l'última paraula la tindran les autoritats competents en matèria sanitària i que si el partit s'arriba a jugar -està per veure perquè el Depor assegura tenir la plantilla de vacances- el seu resultat podria variar als despatxos perquè hi ha un procés obert contra el Fuenlabrada.

Sigui com sigui, l'acció del Comitè de Competició ha desbloquejat automàticament el calendari del play off d'ascens. Si no torna a patir cap variació -que podria ser donats els precedents i la guerra de recursos i comunicats creuats que hi ha- el Girona-Almería es jugarà el 13 d'agost a Montilivi i la tornada al Juegos del Mediterraneo el diumenge 16 d'agost. De moment, no hi ha horari.

Si el Girona superés l'eliminatòria, la ronda final es disputaria el dijous 20 d'agost i el diumenge 23 d'agost. La Liga ha explicat en un comunicat que ha donat un marge de 8 dies entre la disputa del Depor-Fuenla i el primer partit de play off perquè el Real Zaragoza ha tingut restringits els entrenaments els últims dies pel positiu d'un jugador.

Amb tot, fa uns dies el president de l'equip aragonès va dir que tot el que sigui jugar més enllà del 5 d'agost és adulterar la competició perquè no podran comptar amb el seu pitxitxi, cedit pel Watford fins aquesta data.

De moment, el Girona ha seguit la tònica habitual dels últims dies. No ha obert boca però podria fer-ho demà. Qui sí que ha celebrat els moviments de la tarda és el Fuenlabrada, que ha emès un nou comunicat on diu que "s'ha fet justícia" i que afrontaran el partit "amb la major il·lusió".

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00