Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
PSPV-PSOE

Trobada d'alcaldes, alcaldesses i portaveus municipals socialistes de la Vall d'Albaida

Encontre a Atzeneta d'Albaida

Moment previ a la reunió / PSPV

El secretari d’Organització del PSPV-PSOE, Jose Muñoz, ha participat este cap de setmana en un esmorzar amb alcaldes, alcaldesses i portaveus municipals socialistes de la Vall d’Albaida a Atzeneta, en el qual s’ha fet balanç de la gestió de la pandèmia en els últims mesos. Muñoz ha agraït el treball realitzat pels responsables municipals i els ha instat a redoblar esforços perquè “els ajuntaments són la primera línia de batalla per a combatre tant la crisi sanitària, com la social i econòmica que ha generat”.

El dirigent del partit s’ha compromés amb els responsables municipals socialistes de la comarca a intensificar les labors de coordinació del partit que permeten tindre canals de comunicació àgils i eficaços. Muñoz ha garantit que es mantindran les estructures telemàtiques posades en marxa pel partit durant el confinament però també ha assegurat que s’estan posant en marxa noves eines que reforcen tots els canals de coordinació interna, tant per a presencials com digitals.

Jose Muñoz parla de l'encontre

00:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596555897016/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El secretari d’Organització ha destacat el potencial econòmic que té la Vall d’Albaida per a l’eixida de la crisi a la qual ens enfrontem i ha assenyalat que el PSPV-PSOE, des de totes les institucions en les quals governa, “estarà al costat d’empresaris, treballadors i col·lectius socials”.

Durant la trobada el dirigent del PSPV-PSOE ha agraït als responsables municipals socialistes la seua vocació de lluita per l’interés general i els ha instat a continuar deixant al marge els interessos personals i partidistes. A l'acte també va participar el Secretari General dels socialistes de la Vall d'Albaida, Antonio Esquinas.

Antonio Esquinas valora la reunió

00:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596555946330/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00