Sábado, 26 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Dimisiones políticas

Compromís per l'Olleria demana la dimissió del regidor Juan Ricardo Ruano

Per fraccionar un contracte

El grup municipal a la porta de l'ajuntament

El grup municipal a la porta de l'ajuntament / Compromis per l'Olleria

Compromís per l’Olleria ha demanat la dimissió del regidor Juan Ricardo Ruano per reconèixer haver fet il·legalitats. A l’últim plenari el regidor i portaveu del PP i membre del govern municipal a càrrec del departament de Festes va reconèixer, segons esta formació política, que havia fet un fraccionament del contracte per pagar l’activitat de Bous al carrer de les festes del 2019, un fet que va en contra de la llei de contractes de l’administració pública.

Tot va començar quan el portaveu de Compromís, Julià Engo, li va preguntar al regidor de festes “per què reconeixia ara una factura de l’activitat de Bous al carrer de les festes de l’any passat, una factura de quasi 7000€ i que s’acorda pagar un any després. El regidor del PP va respondre que va fer un contracte per una activitat de festes feta el 2019 i va acordar pagar-li en dos anualitats, el 50% cada any (el 2019 i el 2020).

Per al portaveu valencianista, Julià Engo, este fet demostra quina és la manera de treballar i la responsabilitat que es té ara a l’Ajuntament de l’Olleria, per la qual cosa demanen la dimissió del regidor de festes de manera immediata.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?