Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Eficiencia energética

L'Olleria millorarà carrers, camins o edificis municipals amb una inversió de 649.000 euros

Amb una subvenció de la Diputació de València

Parc Beat Pare Ferreres / Ajuntament de l'Olleria

Ontinyent

L'Ajuntament de L'Olleria destinarà l'ajuda rebuda del Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València a la realització d'obres públiques en carrers, camins i edificis amb la finalitat de millorar el municipi.

La quantia rebuda s'utilitzarà en diferents línies d'actuació per a donar resposta a les necessitats del poble. Una d'elles serà la realització d'obres de millora en pavimentació i reasfaltat d'alguns carrers de la població i d'alguns camins rurals del terme amb la finalitat de millorar la seua accessibilitat i fer més segur circular per tots ells.

Dins d'aquesta línia de millora dels carrers i camins del municipi, també s'inclourà la renovació d'un tram de les canonades d'impulsió i adducció del rebombeig de la Cuerna i la substitució de lluminàries de l'enllumenat públic per a millorar l'eficiència energètica en la Brigà 21 i l'Avinguda Diputació del poble.

Un altre dels projectes que es portaran a terme és la reforma i millora en l'àrea de la piscina municipal d'estiu i els vestuaris del Poliesportiu Municipals de L'Olleria i l'execució de zones o parcs de socialització canina i felina a la zona de l'Ecoparc i Pare Miguel Gonzalez.

Ramón Vidal - Alcalde de l'Olleria

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596636802458/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00