Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Gobierno municipal

Resposta del govern municipal de l'Olleria davant la petició de dimissió del regidor de Festes

Manifesten que es caracteritzen per la transparència i la veritat

Un moment de l'últim ple / Ajuntament de l'Olleria

Ontinyent

El govern de l’ajuntament de l’Olleria respon a les acusacions del grup municipal de Compromis diguent que si per alguna cosa es caracteritzen és per la transparència i la veritat, fent els següents aclariments

L'any 2019, es van contractar els serveis de "vaquetes" per a les Festes de L'Olleria, per un total de 12.189 euros (6.702 euros, per lloguer de la plaça de bous + 4.398 euros, per tramitació dels permisos + 1.089 euros, per instal·lació i posada en funcionament de la plaça). Per a realitzar aquest contracte es demana una RC, però només hi ha consignació per import de 6.427.70 euros. S'haguera pogut tramitar una modificació pressupostària amb caràcter previ a la contractació, però tampoc podria ser, perquè no hi havia consignació, tenint en compte que teníem un pressupost prorrogat des de 2016.

L'empresa va presentar dues factures l'any 2019 i es van abonar però no és fins al 2020 que presenten la tercera de les factures. Encara que, presentada en 2019 o en 2020 aquesta tercera factura, igualment s'havia de tramitar un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits, que és, precisament, la figura legal que la llei preveu per a aquests casos.

Per tant, manifesten, que en cap moment hi ha hagut fraccionament de contracte, ni s'ha incomplit la Llei de Contractes, ja que segons el govern municipal del municipi es tracta d'un espectacle que es va contractar per contracte menor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00