Sociedad
Coronavirus Covid-19

"Les proves PCR massives s'acabaran normalitzant"

El físic Àlex Arenas, catedràtic de la URV, ha passat pels micròfons del programa 'Aquí, l'estiu' i s'ha mostrat crític amb el pla de reobertura de les escoles, creu que cal una nova estratègia.

Alex Arenas, físic i catedràtic de la URV. / ACN

Tarragona

Les proves PCR massives acabaran generalitzant-se per evitar la propagació de la Covid-19, segons el físic i catedràtic de la URV Àlex Arenas. Acotar al màxim el cercle i evitar que els infectats, especialment els que no tenen símptomes, estiguin al carrer és la intenció d'aquesta mesura, que vol anticipar-se i evitar confinaments que acaben suposant un greu llast per l'economia. Arenas creu que el que s'està fent al Vallès continuarà a altres punts de Catalunya.

ENTREVISTA. Àlex Arenas (URV): "Des de la Generalitat hi ha hagut un canvi de paradigma"

12:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596614040784/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

És molt crític amb el pla de retorn a les aules de la Generalitat perquè deixa bona part de la gestió a mans dels directors de centre. Creu que es podrien fer proves regularment a alumnes i professors i que cal una nova estratègia.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00