Sociedad

Les reserves touroperadors de turisme britànic a Menorca baixen un 71% en la darrera setmana

Alguns hotels podrien arribar a tancar aquest mateix mes d'agost

Hotel a s'Arenal d'en Castell / Google

Mahón

Les reserves dels principals operadors turístics britànics, com TUI UK i Jet2holidays, es van contraure la setmana passada fins a un 71% a Menorca respecte a la darrera setmana del mes de juliol.

Són dades de l'anàlisi del proveïdor de tecnologia turística DataHotel Dingus que deixen al descobert l’alt grau d’incertesa que viu el sector turístic en aquests moments degut a l’anunci del govern britànic de fer passar quarantena als viatgers que arribin a les illes. Aquesta quarantena obligatòria afecta tana l’aturada de reserves com en les cancel·lacions. Des de l’Associació Hotelera de Menorca s'apunta fins i tot a que molts establiments podrien decidir tancar directament ja durant el mes d’agost.

Ashome recorda que els hotelers s’han posat en tot moment en mans de les institucions, donant material a l’inici de la pandèmia, cedint instal·lacions per medicalitzar hotels i obrint després els seus establiments per responsabilitat social, però adverteixen que estan ara davant una situació d’extrema gravetat.

Pel que fa a la resta de l’arxipèlag, Formentera és l'illa que més cancel·lacions pateix, amb un 78%, Mallorca té una baixada del 66%, mentre que a Eivissa el descens és del 63%.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00