Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Violencia género

Agullent s'adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere

Aprovat per unanimitat

Imatge representativa / kolderal - GettyImages

Ontinyent

L’Ajuntament d’Agullent ha acordat l’adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València, amb l’objectiu de poder accedir als recursos tant de formació com estructurals, que aquesta xarxa facilita als xicotets municipis.

“La igualtat d’oportunitats entre dones i homes i la lluita contra la violència de gènere suposen un dels pilars fonamentals per al Govern d’Agullent”, comenta Maria Mora, regidora d’Igualtat. “Des del començament de la legislatura, la regidoria d’Igualtat ha realitzat diverses accions i propostes per a lluitar contra la violència de gènere i, aquesta adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere té com a finalitat aconseguir una acció més eficaç en la prevenció, detecció i eliminació de qualsevol forma de violència contra les dones que es puga donar al nostre municipi”.

La proposta d’adhesió d’Agullent a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació de València va ser debatuda al darrer ple municipal, celebrat el passat dilluns 27 de juliol, i va ser aprovada per unanimitat per tots els grups polítics.

Maria Mora parla de l'adhesió

00:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596813957202/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00