Sociedad

Lu Martín: "Si el Barça no paga no se l'endurà, el City no el regalarà"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem sobre la possibilitat que Eric García torni al FC Barcelona

Lu Martín al 'Què t'hi Jugues!': “Si el Barça no paga no se l’endurà, el City no el regalarà”

Lu Martín al 'Què t'hi Jugues!': “Si el Barça no paga no se l’endurà, el City no el regalarà”

03:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1596805191331/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta nit torna la Champions League i a l’Etihad s’enfrontaran Manchester City i Madrid, amb el resultat d’anada favorable a l’equip anglès, que va guanyar 1-2 al Bernabéu. En la roda de premsa prèvia al partit, Pep Guardiola va dir que Eric García, jugador format a la Masia i que sona en l’òrbita blaugrana, els ha anunciat que “no vol renovar el seu contracte”. “Li queda un any de contracte, nosaltres hem intentat que renovi, però ja ens ha comunicat que no vol estendre el seu contracte amb el Manchester City. Entenem que és perquè vol jugar a un altre lloc”, va dir Guardiola en roda de premsa.

Avui al ‘Què t’hi Jugues!’ Lu Martín ha afirmat que “de moment ha dit que no renova, però això és molt llarg”. “Si el Barça no paga no se l’endurà, el City no regalarà un jugador pel que han apostat i pel que continuen apostant. Si ve el Barça i paga se l’endurà, si no paga continuarà un any més a Manchester”, ha dit Lu Martín.

Per altra banda, Sique Rodríguez ha explicat que quan Eric García va marxar del Barça, va preguntar si era un bon futbolista. “Una persona que hi havia al club em va dir sí, és bo, però no és tan bo i és baixet”, ha afirmat Sique Rodríguez i Bruno Alemany ha afegit que “és baixet” i que “té una personalitat que a mi és el que m’enamora d’ell”. Finalment, Lu Martín també ha explicat que Eric García “és un gran futbolista i un tros de persona, és molt sensat. Està treballant molt el físic perquè si no a la Premier no jugues”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00