Sociedad

Figueres conté el rebrot però tem ara pels turistes i temporers

En l'última setmana, s'han detectat la meitat de casos a Figueres i Vilafant

El gerent de l'hospital de Figueres, Martí Masferrer / Eli Don ACN

Figueres

El rebrot de l'Alt Empordà s’està contenint. Aquesta última setmana deixa 70 nous positius a Figueres i 8 a Vilafant, són gairebé la meitat que la setmana anterior. Tot i això, el risc de rebrot encara segueix sent més alt a l’Alt Empordà que a la resta de Catalunya.

A l’hospital de Figueres, que cobreix tota la comarca, ja no tenen cap malalt a la unitat de semicrítics, quan fa mig mes havien arribat a tenir-ne tres, a més de gairebé 20 malalts de covid a planta.

El gerent de l’hospital, Martí Masferrer, explica que estan en una pressió continguda per les vacances de metges i infermeres, i que temen pels turistes i per la collita de la poma.

Martí Masferrer: "El turista francès va baixar ràpid"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597038230419/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els hospitals de la regió sanitària de Girona tenen ara 30 ingressats per covid. En tota la regió, hi ha hagut 305 nous positius i el nombre de casos acumulats és de 8.800, segons les dades de la Generalitat. En l’última setmana hi ha hagut 4 morts per covid.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00