Miércoles, 21 de Abril de 2021

Otras localidades

IBI

Ontinyent obri el termini per sol·licitar ajudes per pagar l'IBI

Fins al pròxim 30 de setembre es podran demanar. El màxim serà de 216 euros per a les families amb rendes més baixes

Natàlia Enguix a l'Ajuntament

Natàlia Enguix a l'Ajuntament / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per sol·licitar ajudes per bonificar l’Impost de Bens Immobles (IBI) a la vivenda habitual fins a un 90% als nuclis familiars que tinguen rendes baixes.

La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que la continuïtat d’esta línia d’ajudes "respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent d’ajudar a la major quantitat possible de nuclis familiars, en un any especialment complicat per a moltes famílies arran de la pandèmia de la Covid-19", manifestava. Així mateix, recordava que durant el confinament l’Ajuntament va retardar i ampliar en dos mesos el pagament voluntari dels principals tributs municipals per "atendre una situació excepcional, amb l’objectiu d’ajudar a empreses i particulars a fer front als efectes econòmics de la situació generada pel COVID-19", manifestava la regidora.

El termini per presentar sol·licituds romandrà obert fins al 30 de setembre de 2020. Les persones interessades hauran de descarregar-se la instància que es troba a la web de l’Ajuntament d’Ontinyent (www.ontinyent.es), situada a la columna de la dreta al banner "Ajudes IBI".

Així, les ajudes són de fins al 90% de l’IBI amb un màxim de 216 euros per als nuclis familiars amb ingressos de 0 a 537,84 euros; i de fins al 60% de l’impost amb un màxim de 144 euros per als que tinguen ingressos d’entre 537,84 i 806,76 euros, estant l’IPREM (indicador públic de renda d’efectes múltiples) el coeficient a seguir. Estes ajudes, considerades com a guany patrimonial a efectes fiscals, van ser atorgades en 2019 a 80 unitats familiars.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?