Deportes

"El documental de Undertaker muestra la vida de un luchador de WWE y la pasión que ponemos"

Ángel Garza estarà al Summer Slam que ofereix anualment l'empresa de lluita lliure més aclamada del món, la WWE. Amb ell hem parlat d'aquest esport tan conegut mundialment, els seus projectes i tot el que envolta a un lluitador del seu nivell.

Ángel Garza al 'Què Thi Jugues!': "El documental de Undertaker muestra la vida de un luchador de WWE y la pasión que ponemos"

Ángel Garza al 'Què Thi Jugues!': "El documental de Undertaker muestra la vida de un luchador de WWE y la pasión que ponemos"

08:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597149203358/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem entrevistat a Ángel Garza, lluitador mexicà de la WWE, qui el pròxim 23 d'agost estarà al Summer Slam que ofereix anualment l'empresa de lluita lliure més aclamada del món. Amb ell hem parlat d'aquest esport tan conegut mundialment i ha explicat el que aporta ell dintre del quadrilàter: "soy un luchador carismático, con un buen cuerpo y con buenas habilidades en la lucha libre". A més a més, a la comparació amb el mític Rey Misterio ha dit sense dubtar-ho que "Rey Misterio ya forma part del pasado, es el momento de Ángel Garza".

A continuació ha parlat sobre el Summer Slam que es farà aquest 23 d'agost on disputaran els campionats de parelles i ell ho farà juntament amb Andrade, l'altre lluitador que està dintre de la divisió RAW en el conjunt de la WWE. Ángel Garza ha comentat que espera tenir molt de suport per part de tots els llatinoamericans i que "no los voy a decepcionar".

A continuació, Xavi Saissó li ha preguntat a Ángel Garza sobre el documental d'Undertaker, el qual mostra la vida de un lluitador de lluita lliure professional, al que el lluitador mexicà a contestat dient que sí que l'ha vist i que li ha agradat molt, ja que muestra lo que un luchador vive en la WWE y la pasión que tenemos por este deporte". A part, també diu que es mostra com tot i tenir molts combats i lesions sempre s'intenta seguir endavant per els seguidors que hi ha darrere i els moments difícils que pots arribar a passar però que no es veuen davant les càmeres.

Per acabar, ha desitjat poder visitar Barcelona algun dia, sense mullar-se sobre si és seguidor del Barça o el Madrid, i ha enviat una salutació a tots els seguidors del 'Què T'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00