Viernes, 25 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Espectáculos

Agullent continua el cicle de monòlegs en agost

Hi haurà dos monòlegs les pròximes dos setmanes, es faran a les terrasses dels bars

Pepa Cases serà una de les protagonistes

Pepa Cases serà una de les protagonistes / Ajuntament d'Agullent

La localitat d’Agullent reprèn un dels esdeveniments culturals amb més èxit que els últims anys ha hagut a la localitat.

El III Cicle de Monòlegs d’Agullent continua al mes d’agost amb dues actuacions més a l’exterior dels establiments de restauració ubicats al nucli urbà de la localitat valldalbaidina. Aquest divendres 14 d’agost a les 23h a l’exterior del Bar de la Llar de les Persones Jubilades tindrà lloc l’espectacle “Amortajados”. Un conjunt de sis esquetxs d’humor i amor protagonitzats pels actors Mónica Zamora i Quique González.

La segona actuació programada a l’agost és la de la televisiva Pepa Cases. Actriu, ballarina, cantautora, escriptora, comunicadora inesgotable i co-presentadora junt a Xavi Castillo del programa Trau la Llengua, d'Àpunt, estarà a Agullent el dijous 20 d’agost a les 20h l’exterior del Bar la Plaça.

El III Cicle de Monòlegs, que s’havia d’haver celebrat en els mesos de març, abril i maig, està impulsat per l’ajuntament conjuntament amb establiments de restauració ubicats al nucli urbà d’Agullent. Per adaptar-se a la nova normalitat, les actuacions programades enlloc de realitzar-se a l’interior dels locals, tenen lloc enmig del carrer, a l’exterior de cada bar. Cada establiment és l’encarregat de muntar una terrassa de taules i cadires des d’on es pot seguir l’actuació en directe, mentre es fa una consumició.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?