Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Dràstica decisió de l'Ajuntament d'Ontinyent; clausurat el Pou Clar

Esta mesura arriba després de no respectar-se de forma constant les mesures establertes per a prevenir la covid-19

Imatge del Pou Clar / Fotomicar (Getty Images)

Ontinyent

A grans mals, grans remeïs. Després d’avisar de forma constant, de tancar l’aparcament i els camins, de demanar responsabilitat cívica, de permetre accedir de forma controlada, l’Ajuntament d’Ontinyent ha pres una dràstica decisió respecte al Pou Clar, tancar-lo. És una notícia avançada pel mitjà Levante-EMV

Aquesta decisió arriba per a l’alegria dels veïns dels camins adjacents que portaven sol·licitant-ho des de l’inici de l’estiu i des que van començar les restriccions i els aparcaments dels cotxes als pròpis camins.

S’espera que el paratge quede totalment clausurat, tant per al bany com per al passeig, no permetent-se tampoc romandre al paratge sense banyar-se. Una mesura que deu acceptar, s’espera que en les pròximes hores, la Conca Hidrogràfica del Xúquer.

Durant el que queda d’estiu s’espera que no tornarem a veure eixes imatges amb cues de cotxes aparcats que pràcticament arribaven a la rotonda del nou hospital. Eixes imatges que s'han vist durant tots els díes han propiciat una decisió que s'havia tractat d'evitar, però que no s'ha pogut allargar més, el tancament del paratge del Pou Clar.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad