Martes, 02 de Marzo de 2021

Otras localidades

Més de cent famílies volen anar a viure a Cubells per salvar l'escola

L'ajuntament treurà ara a concurs públic el lloguer de dues vivendes a preus d'entre 150 i 315 euros al mes. Els qui hi estiguin interessats hauran de tornar a optar-hi, de forma oficial.

Una de les aules de l'escola de Cubells.

Una de les aules de l'escola de Cubells. / AJUNTAMENT CUBELLS

Més de cent famílies volen anar a viure a Cubells per salvar l'escola. L'ajuntament treurà ara a concurs el lloguer de dues vivendes de propietat municipal a preus que van dels 150 als 315 euros al mes.

Josep Regué (Cubells): / "Més de cent correus (hem rebut) d'interessats en portar els nens a l'escola de Cubells".

Pel curs vinent, l'escola de Cubells compta amb 8-9 alumnes. Suficients per mantenir-la oberta. Però no per sempre. Per això es va fer una crida. S'ofereix vivenda a baix preu a canvi d'anar amb la família a viure al poble i portar els nens a l'escola. La resposta ha estat un èxit: "més de cent correus" ha rebut l'ajuntament d'interessats en accedir a una d'aquestes vivendes, afirma l'alcalde, Josep Regué. No obstant, ara caldrà fer una tria ja que n'hi ha molts que no compleixen un dels requisits imprescindibles per poder ser considerat: almenys un membre de la família ha de tenir feina.

I és que la crida és vivenda -no feina- i no gratuïta sinó a baix preu. Depenent dels barems que s'estableixin (un d'ells serà el número de nens en edat escolar que es matriculin a l'escola) es cobrarà un preu o un altre. La xifra, assegura Regué, oscil.larà entre els 150 i els 315 euros al mes.

El lloguer es farà per un periode de 5 anys prorrogables en altres cinc.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?