Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Fiestas

Vicent Ramón dissenya un cartell especial per a les no Festes 2020 de Bocairent

L'artista bocairentí ha fet referències al virus que ha fet que aquest any no puguen celebrar-se

El cartell dissenyat per Vicent Ramón / Festes de Sant Agustí

Ontinyent

Des de la Junta de Majorals de Sant Agustí han dicidit publicar un cartell promocional de les festes que represente l'any que ens ha tocat viure amb la pandèmia de la Covid-19 i la suspensió de les Festes a totes les localitats en general, però en la seua, en Bocairent, en particular.

La intenció que tenen, segons expliquen és que “es puga recordar al llarg de la història aquesta situació i que al mateix temps no quede "buit" el cartell de les festes que no s'han celebrat”.

El cartell ha sigut obra de l’artista bocairentí Vicent Ramón i té un concepte carregat de simbolisme. “Representa el que estem vivint a l'actualitat”, afirmen. En ell apareix un únic cabolo "El Mestre" (amb motiu del distanciament social), amb la mascareta per protegir-se del virus i dins de casa. L'interior de la casa està més fosc i "El Mestre" eixint pel balcó a la llum del carrer ens dona un alé d'esperança emplaçant-nos a totes i a tots a les festes de 2021” expliquen.

A més a més des de la Junta han decidit amb la col.laboració de Creu Roja de Banyeres de Mariola i l'Ajuntament de Bocairent, llançar una campanya solidària des del pròxim dilluns i fins al dimecres, mitjançant la qual canviaran aliments de llarga duració per una funda de mascareta personalitzada amb el cabolo. La recollida serà de 17:00 a 19:00 a la seu dels Majorals de la localitat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad