Lunes, 21 de Septiembre de 2020

Otras localidades

REUNIÓN SÁNCHEZ Y AYUSO REUNIÓN SÁNCHEZ Y AYUSO Sánchez: "Yo no he ofrecido el estado de alarma a la presidenta de la Comunidad de Madrid hoy. Se lo ofrecí a todos los presidentes hace unas semanas"
Educación

L'Olleria continua amb les millores als col·legis públics

En aquest cas han millorat la seguretat del CEIP Manuel Sanchis Guarner

El pati del CEIP Manuel Sanchis Guarner

El pati del CEIP Manuel Sanchis Guarner / Ajuntament de L'Olleria

Des de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de L'Olleria continuen anunciant les obres que s'estan realitzant per millorar els centres educatius de la localitat.

En aquesta ocasió han anunciat que han finalitzat les obres de millora del mur del patí del CEIP Manuel Sanchis Guarner, una obra que consideren “molt necessària per a fer més segura l'eixida a aquest espai a tot l'alumnat del col·legi públic” i que ha estat duta a terme per una empresa local.

L'obra ha consistit en el sanejament del revestiment del mur, la col·locació d'una malla de 160 gr. en totes les fissures i punts singulars i la posterior col·locació del morter blanc remolinat amb acabat rugós.

A més, els operaris de serveis municipals de l'Ajuntament de L'Olleria han reomplit de terra la zona dels tobogans del patí infantil, d'aquest mateix centre educatiu, perquè els i les menudes puguen jugar de forma més segura.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?