Deportes

"Me he enterado de la convocatoria de Ansu en la Selección Espanyola por vosotros"

Avui al 'Què T'hi Jugues!' hem entrevistat a Bori Fati, el pare d'Ansu Fati, per a felicitar-lo per la primera convocatòria del seu fill amb la Selecció Espanyola. A part, el pare d'Ansu ha explicat com va arribar a Espanya i va aconseguir fer venir a tota la família al país.

Bori Fati, el pare d’Ansu, al ‘Què T’hi Jugues!’: "Me he enterado de la convocatoria de Ansu en la Selección Espanyola por vosotros"

Bori Fati, el pare d’Ansu, al ‘Què T’hi Jugues!’: "Me he enterado de la convocatoria de Ansu en la Selección Espanyola por vosotros"

09:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597928232938/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui al ‘Què T’hi Jugues!’ hem entrevistat a Bori Fati, el pare d’Ansu Fati, per a felicitar-lo per la primera convocatòria del seu fill amb la Selecció Espanyola. Tot i això, sembla ser que hem sigut nosaltres que a part de donar l'enhorabona li hem donat també la notícia, ja que Bori Fati ha assegurat que "Me he enterado de la convocatoria de Ansu en la Selección espanyola por vosotros". El pare d’Ansu s’ha mostrat feliç i agraït per tot el que està passant-li a Ansu “solo tengo palabras de agradecimiento a vosotros los periodistas, a sus entrenadores y a todo el mundo que ha ayudado a que Ansu haya llegado a donde ha llegado, mi orgullo como padre es inmenso”.

A continuació, Bori Fati, ha aprofitat per a recordar quan va arribar a Espanya i que “nunca pensé que viviría esto ni en sueños”, ja que segons ha explicat “salí de mi país porque había guerra civil y llegué a Portugal donde trabajé de albañil, cuando volví de vacaciones dejé a mi mujer embarazada de Ansu y yo cuando marché ni lo conocí a Ansu”. Tot i això, la sort li va anar de cara quan “volví a Portugal la faena de albañil estaba difícil así que encontré un empleo en el AVE para trabajar de Córdoba a Bobadilla, Malaga y el pueblo me gustó y me quedé a vivir allí porque la gente me apoyaba mucho y me quedé a trabajar allí en Antequera”. Sembla ser que allí va conèixer a persones que el van ajudar molt, fins i tot “Gracias al alcalde del pueblo y el de un pueblo vecino conseguí una casa y los papeles para estar legalizado en España”. Bori Fati ha assegurat que “la historia de como llegó Ansu la contaré otro día con más calma”.

Finalment, Cristóbal Chassaigne no ha pogut evitar preguntar-li pels rumors que situen el seu fill al Manchester United, al qual Bori Fati ha intentat evitar contestar dient simplement “Visca el Barça i visca Catalunya”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00