Sociedad

Es decidirà sobre la gespa de Montilivi

El Girona i Elche empaten a 0 en un Martínez Valero amb una gespa impròpia d'una competició professional.

Al Girona li val guanyar a casa o conservar el 0-0 després dels 90' i els 30' de pròrroga per tornar a Primera però un gol dels alacantins l'obligaria a marcar-en dos.

Granell sobre una gespa plena de clapes. / Imatge: Girona FC

Girona

El partit d’aquesta nit no passarà a la història del futbol però l’escassa gespa del camp de l’Elche potser sí. L’estat del camp ha condicionat el joc dels dos equips -que han estat incapaços de crear ni una ocasió de perill amb cara i ulls- però, sobretot, al Girona, que hi estava menys acostumat. Segons Francisco, en directe es veia pitjor que per la tele, que ja és dir.

ELCHE 0: Badia, Josema, Dani Calvo, Verdú, Oscar Gil (Tekio 87’), Ivan Sánchez (Fidel 78’), Manu Sánchez, Juan Cruz, Pere Milla (Claudio Medina 87’), Nino (Mfulu 79’) i Escriche (Josan 65’) GIRONA 0: Riesgo, Ramalho (Calavera 89’), Juanpe, Ignasi Miquel, Maffeo, Gumbau, Granell, Borja García (Gallar 86’), Jairo (Valery 67’), Samu Saiz i Stuani GOLS: No n’hi ha hagut ÀRBITRE: Arcediano Monescillo. Grogues a Ramalho i Juanpe.

L’Elche s’hi ha adaptat més bé perquè jugava a casa i ha guanyat la majoria de disputes i segones jugades però el Girona no ha patit. Els alcantins no han xutat ni un sol cop a porta.

Nino ha rematat de cap per sobre del travesser a la primera part i ho ha intentat amb el peu a la segona i li ha sortit igual de desviat. I Pere Milla ha desaprofitat una passada des de la línia de fons de Josan. Res més.

Francisco - Entrenador del Girona

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597962835523/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Girona tampoc ha generat. Granell ho ha provat de lluny però ha xutat fluix i centrat i, a la segona meitat, Ignasi Miquel ha desaprofitat dues pilotes al cor de l’àrea però no ha girat bé el cap per direccionar-les cap a porta.

Francisco - Entrenador del Girona

00:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597962941695/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La resta ha estat un exercici infructuós, de mal veure, on rares vegades es superaven les tres passades i on Samu Saiz i Borja García es sentien marcians. Per acabar-ho d’adovar, l’àrbitre ha tornat calibrar les targetes amb criteri discutible.

Pacheta - entrenador de l'Elche

00:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1597962783019/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ramalho l’ha vist només començar i abans del descans també la tenia Juanpe. L’Elche ha picat tant o més i no n’ha vist cap. Per sort, qui no l’ha vist ha estat Ignasi Miquel, l’únic que estava apercebut i podrà disputar el partit de tornada, igual que el brasiler dels alacantins, Jonathas.

L’atacant de l’Elche ha acabat de complir la sanció al partit d’avui i podrà ser a Montilivi, on el seu equip intentarà repetir la jugada amb la que van eliminar el Real Zaragoza. Si no marquen, el Girona pujarà i si marquen, el Girona estarà obligat a fer-ne dos.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00