Domingo, 20 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Delfí Geli: "No abaixem els braços ni abandonem el club"

El president del Girona diu en una entrevista als mitjans del club que "el cop és fort" però que el projecte del Girona segueix vigent i que, en el context dels 90 anys d'història del club, el moment és inimaginable i s'ha de valorar.

Delfí Geli, avui al camp d'entrenament de La Vinya.

Delfí Geli, avui al camp d'entrenament de La Vinya. / Imatge: Girona FC

15 hores després d'haver-se quedat sense ascens a Primera, el president del Girona, Delfí Geli, ha volgut enviar un missatge d'optimisme i continuïtat als aficionats.

"El cop és fort, estem allà on no volíem estar la setmana passada", però cal "passar pàgina" perquè "comença una altra temporada, no abaixem els braços ni abandonem la institució o el club", ha advertit.

També ha volgut contextualitzar el moment actual. Creu que en el conjunt dels 90 anys d'història del club estan vivint "els millors anys del Girona" i ha afegit que fa tant sols uns anys mai s'haguessin imaginat un escenari actual que s'ha de "valorar".

Delfí Geli - president del Girona / Missatge institucional del president del Girona FC, Delfí Geli, després de no haver aconseguit l'ascens.

No ha entrat en detalls concrets. No ha parlat ni del futur del director esportiu, ni de pressupost però sí que ha deixat clar que segueixen en "un llarg camí per enfortir el club, cada dia una mica millors i més grans" perquè "els jugadors i els tècnics facin recobrar la il·lusió d’estar el més amunt possible i aconseguir fites en un futur".

En la mateixa línia que el missatge que el club ha penjat a les xarxes socials poques hores abans, Geli ha agraït el suport i el comportament dels aficionats i també ha analitzat el tram final de lliga, el play off i l'expulsió de Stuani.

Segons Geli, el Girona estava competint bé els últims partits i creu que l'expulsió de Stuani a 30 minuts pel final va ser una "situació molt estranya" que va "marca el resultat i defineix l'eliminatòria".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?