Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Bocairent prohibeix el bany en aigües obertes al terme municipal

Suspèn també l'edició 2020 del Xocorock que anava a tindre lloc aquest divendres

Imatge panoràmica de la localitat de Bocairent / Jose A. Bernat Bacete Getty Images

Ontinyent

La localitat de Bocairent, davant el repunt de casos en La Vall d’Albaida i ciutats properes, ha decidit establir la prohibició de bany en aigües obertes en tot el terme municipal, fent especial menció del riu Vinalopó.

Aquestes mesures es van aplicar ja ahir, quan l’Ajuntament va fer pública la nova normativa municipal, que estarà en vigor fins que la situació sanitària excepcional provocada per la covid-19 acabe.

A banda del citat motiu de l’augment dels casos en municipis pròxims, no sols Ontinyent, també Banyeres de Mariola es troba en una delicada situació, també hi ha altres dos motius; el primer d’ells és l’increment dels visitants a paratges com el toll blau des que Ontinyent decretara el tancament del Pou Clar; i l’altre és la perillositat de transmissió del virus en zones de bany continental degut a l’absència de tractament.

L’Ajuntament també ha anunciat l’increment de vigilància per part de Policia Local, Guàrdia Civil, etc., per al compliment de les mesures i imposar les sancions necessàries.

Suspensió del Xocorock 2020

L'Ajuntament de Bocairent ha decidit també suspendre el Xocorock 2020, el que anava a ser un dels primers festivals de música de la Comunitat Valenciana, davant els perills de propagació del virus. Aquesta decisió s’ha dut a terme degut a les característiques de l’activitat, que és un concert amb més duració que la resta d’actes i amb una participació de 4 grups.

Des del Govern s’ha agraït a totes les persones de l’organització, dels equips tècnics i de les empreses implicades en el treball i esforç que han realitzat per dur a terme un xocorock que finalment no tindrà lloc. A més a més també han garantit la devolució íntegra del preu de les entrades, inclòs els gastos de gestió.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00