Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

HOY POR HOY DESDE MURCIA HOY POR HOY DESDE MURCIA Sigue en directo el especial de Hoy por Hoy desde Murcia con Àngels Barceló
Coronavirus Covid-19

El cribatge voluntari a Reus s'ha quedat a mig gas

El cribratge massiu a Reus tanca amb només 1.768 proves PCR realitzades, molt lluny de les 3.000 que es marcava com a objectiu el departament de Salut.

Moment del cribatge voluntari que es va fer Reus el dissabte 22 d'Agost

Moment del cribatge voluntari que es va fer Reus el dissabte 22 d'Agost / ACN

Menys d’un de cada 3 dels 6.000 veïns d’entre 20 i 50 anys dels barris Monestir, Pastoreta i Sardana que estaven cridats a participar-hi s’han apropat fins als centres sanitaris establerts per realitzar-se la prova. Salut va anunciar durant la setmana passada la intenció d’arribar, en la previsió més pessimista, a 3.000 tests i analitzar així la situació de com a mínim la meitat de la població diana. La xifra, però, s’ha quedat lluny, arribant a un 59% de les proves que esperaven fer. El cribratge pretenia detectar el màxim nombre d’asimptomàtics possible després que el risc de rebrot es disparés a la ciutat i també evitar que el municipi entri en fase de transmissió comunitària, complicant massa el seguiment dels contactes mantinguts per cada positiu.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?