Sociedad

El lladre penedit

Els mossos detenen un jove de 28 anys després que robés en una habitació d'hostal i es presentés, hores després, a tornar-ho a causa dels remordiments

El portal del hostal de Barcelona donde se han producido los hechos / GOOGLE STREET VIEW

Barcelona

Colar-se a un hostal, saquejar una habitació i presentar-s'hi, hores després, a tornar tots els objectes robats. És el que li ha passat al lladre penedit de Sant Gervasi, a Barcelona; un noi de 28 anys que ha acabat detingut en el moment de tornar el botí, segons ha sabut SER CATALUNYA.

Dimarts al matí, aquest jove espanyol va colar-se a l'hostal Alogar, un pis de lloguer d'habitacions al número 98 del carrer Laforja. Presumptament, el lladre va agafar una de les claus de les habitacions de la recepció i s'hi va colar dins aprofitant que era buida. Els hostes havien marxat deixant diversos objectes de valor a l'habitació: rellotges, ulleres o algunes joies. Quan els inquilins tornen s'adonen que els han robat el que tenien dins les maletes.

A l'hostal ningú s'explica què ha pogut passar. Suposen que algú ha agafat la clau aprofitant un moment de distracció. Davant la indignació de la víctima, decidida a denunciar els fets, l'empresa posa a disposició la llista d'inquilins de les altres cinc habitacionsde l'hostal. A l'edifici es comencen a generar suspicàcies.

Ja és negra nit al Cluedo particular d'aquest hostal, quan sona el timbre. Passen de la 1h de la matinada i rere la porta un home insisteix en entrar. Davant l'estupefacció de víctima i recepcionista, s'identifica com el lladre. Explica que ha participat en el robatori i que vol tornar-ho tot, perquè es penedeix del delicte.

A les dues de la matinada, els mossos arriben a l'hostal del carrer Laforja i detenen el lladre penedit. Queda acusat de robatori amb violència, encara amb els objectes robats en la seva possessió. El jove dorm a la garjola, a l'espera de passar a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00