Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Ana Barceló confirma dos nous brots de covid-19 a La Vall d'Albaida... i Benigànim ho desmenteix

Els contagis continuen disparant-se a la comarca i ja es compten 90 casos oficials els últims 14 díes, que s'espera que continuen pujant

Foto recurs d'Ana Barceló

Foto recurs d'Ana Barceló / Generalitat Valenciana

Ontinyent i Benigànim de nou colpejades pels casos covid-19 positius.

En la compareixença de premsa de la Consellera Ana Barceló, va informar de dos nous brots apareguts a les dos localitats més afectades per la pandèmia a La Vall d'Albaida. En el cas d'Ontinyent el nou brot és de 8 afectats i d’origen social, mentre que en Benigànim el brot és de 15 afectats en l’àmbit laboral. Respecte al segon brot, el d'àmbit laboral de Benigànim, l'Ajuntament ha enviat una nota de premsa desmentint la informació de la Conselleria: "després de comprovar tota la informació amb les institucios responsables s’ha detectat que és una errada dels ítems de Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública", expliquen, i matisen que ixos 15 casos corresponen als 24 ja publicats.

Així, a Ontinyent la Conselleria ha confirmat hui 47 casos positius de covid-19 mentre que a Benigànim els casos confirmats augmenten a 31. Cal destacar que, sobretot a Benigànim, estan a l'espera de molts dels resultats de les proves PCR realtizades aquest mateix dilluns, pel que la xifra podria augmentar.

A la resta de la comarca, en els últims 14 díes s'han confirmat 3 casos a Albaida, 1 a L'Olleria, 1 a La Pobla del Duc, 2 a Agullent, 2 a Aielo i les dos noves que afecten a Castelló de Rugat. Sempre tenin en compte les dades de la Conselleria de Sanitat.

Durant la setmana el propi Ajuntament de Llutxent també va confirmar 1 cas al municipi que, de moment, no apareix en la llista oficial.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?