Sábado, 17 de Abril de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

L'oci nocturn esclata per la prohibició d'obrir els locals.

Una cinquantena de propietaris s'han manifestat a la Rambla Nova de Tarragona per poder tornar a obrir: argumenten que malgrat el veto administratiu actual l'oci nocturn, els contagis per coronavirus no s'han frenat sinó que s'han incrementat.

Imatge dels concentrats per demanar que es reobrin els locals d'oci nocturn davant la delegació d'hisenda de Tarragona

Imatge dels concentrats per demanar que es reobrin els locals d'oci nocturn davant la delegació d'hisenda de Tarragona / ACN

El tancament ha portat molts propietaris al límit de la supervivència. Joaquim Boadas president de la FECASARM subratlla que els propietaris acumulen deutes derivats del lloguer o la hipoteca del local que, precisament fan perillar la continuïtat d'aquesta propietat. Si la Generalitat o l'Estat no regulen ajuts específics per als afectats, la patronal té clar que portarà cas per cas a la via judicial.

Els propietaris recorden que un 60% dels locals no han tornat a obrir des del 13 de març i que del sector en depenen al voltant de 4 0.000 persones al conjunt de Catalunya. Diuen que se’ls ha criminalitzat i volen repetir setmanalment aquesta mateixa protesta en altres capitals arreu de la geografia estatal.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?