Sociedad
Obras públicas

Maó millorarà el paviment de la Via de Ronda

Les obres abastaran des d'Abu Umar fins els Quarters de Santiago

Es vol millorar el terra de la Via de Ronda que és la principal artèria de tràfic de vehicles de Maó. / PIXABAY

Mahón

L'Ajuntament de Maó informa que, a partir del proper dia 9 de setembre, s'iniciaran les actuacions per a l'asfaltat de la part de la Via Ronda de Maó que va des de la rotonda d'Abu Umar fins a la rotonda al costat del Quarter de Santiago. Aquesta actuació comptarà amb un pressupost de 303.551 euros (IVA inclòs). El contracte va ser adjudicat a l'empresa Antonio Gomila S.A. mitjançant concurs públic.

Es tracta d'una obra que té l'objectiu de millorar la seguretat viària a la Via Ronda, la principal artèria de circulació de vehicles de Maó, que no s'ha asfaltat des de fa anys. Així mateix, aquesta actuació també servirà per realitzar una millora del drenatge a la zona d’Abu Umar, a través de les canalitzacions d'aigua instal·lades davall d’aquesta via.

L'obra es durà a terme en 7 fases consecutives i les actuacions s'iniciaran a la rotonda d'Abu Umar, passant per la del Carme i la del Cementiri, fins a arribar a la que es troba al costat del quarter de Santiago.

És important comunicar que l'execució de l'obra s'ha dissenyat de tal manera que l'afectació del trànsit sigui la menor possible. Tot i així, aquesta actuació suposarà una alteració puntual de la circulació habitual en moments concrets, que serà informada i senyalitzada amb suficient temps d'antelació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00