Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Fins a 16 localitats de La Vall d'Albaida amb algún cas actiu de covid-19

Apareixen preocupants casos nous a Ràfol de Salem (4) i Bellús (3). Desapareix de la llista L'Olleria

Imatge de Llutxent, una de les localitats que compta amb un cas / Jose A. Bernat Bacete Getty Images

Ontinyent

Nova actualització de casos que confirmen que La Vall d'Albaida ha deixat de ser una de les comarques més segures de la Comunitat Valenciana. Fins a 16 de les 34 localitats compten amb algún cas actiu de covid-19. Entre elles no està L'Olleria, la que fora primera localitat en tornar a tindre casos des de la nova normalitat.

La situació epidemiològica a La Vall d'Albaida ha anat a pitjor. Al ja nacionalment conegut cas del confinament de Benigànim, que compta amb 65 casos, se suma una capital, Ontinyent amb cada vegada més casos, s'ha situat en 80 després de l'últim repunt. Cal recordar que fa menys de 2 setmanes hi havia 7 casos confirmats.

Altres 12 localitats amb casos actius
A banda dels dos castigats municipis hi ha altres casos que preocupen, més pel nombre de casos per habitant que la xifra en sí. És el cas del Ràfol de Salem que compta amb 4 confirmats, també Bellús amb 3 o Castelló de Rugat, que de nou compta amb 3 casos igual que La Pobla del Duc.

Altres localitats apareixen per primera vegada des de l'inici de la pandèmia com són Pinet i Benicolet amb 1 cas o Alfarrasí amb 2. Tampoc Llutxent havia comptat amb cap cas. Quatretonda té 2 casos i Montaverner 1. Bocairent torna a apareixer a la llista amb 1 cas.

L'evolució dels casos ja conegut a Agullent, Albaida i Aielo és d'augment d'un positiu, així Agullent passa a tindre 2, Albaida 5 i Aielo 4.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00